Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PRESENTASJON.

 

Teoretisk bakgrunn og utdannelse:

Embetseksamen ved Universitetet i Oslo våren 1989.

Spesialistgodkjennelse innenfor barn og unge fra 1996.

2 ½ års kunstterapiutdannelse sluttført i 2001, ved Institutt for Kunstterapi, Gadbjerg Danmark.

3 års veiledningsutdannelse sluttført i 2005 ved Institutt for Kunsterapi, Gadbjerg Danmark.

Nordisk Seminar i Kunstterapi 25-29 september 2010, Institutt for Kunstterapi, Gadbjerg Danmark.

Fagdag 5. nov. 2010,  kunstterapeutiske metoder i behandling,psykoterapi og personlig utvikling, Institutt for Kunstterapi, Gadbjerg Danmark.

4 moduls seminar om Kreativitet og Eksistens fordelt pr kvartal iløpet av 2011, ved Institutt for Kinstterapi, Gadbjerg Danmark

Seminar i kunstterapi 12-15 september 2017

Fornyet godkjenning som spesialist i klinisk barne og ungdomspsykologi gjeldende frem til 2023.

 

Forskning / publikasjoner:

I 1987 gjennomførte jeg på oppdrag av Kontoret for krise og katastrofepsykiatri v/ Professor Lars Weisæth en etterundersøkelse av mannskapet på Germa Lionel som den 11 mai 1984 ble satt i arrest i 67 døgn, flere torturert hvorav et mannskapet ble torturert til døde.

Tittel på godkjent hovedoppgaven i 1989 : Psykisk forsvar og mestring i en katastrofesituasjon. En etterundersøkelse av mannskapet på ”Germa Lionel”.

A follow – up Study Tortured Norwegian Ships Crew; Professor Lars Weisæth and Inga Lind, Norway. In: Lundeberg J.E., Rybeck B (eds) Wartime Medical Services, FOA, Stockholm, 1990. 397 – 412.

 

Erfaring:

Jeg har i flere år arbeidet som psykolog innenfor PPT og barne og ungdomspsykiatri, og over flere år arbeidet som sakkyndig innenfor barnevernet, rettsvesenet og fylkesnemda. Undervisning ved Psykologisk Institutt ved Universitetet i Trondheim, samt veileder for kommende psykologspesialister.

Fra 1997 – 2000 arbeidet som privatpraktiserende psykolog i Trondheim med individualterapi for voksne og gruppeterapi.. Fra 2004 har jeg hatt avtale om refusjon og driftstilskudd med Helse Sør- Øst og arbeidet som privatpraktiserende med voksne, individuelt og familie/parterapi.

Mitt faglig utgangspunkt er psykodynamisk og benytter ulik tilnærming og metoder avhengig av pasientens behov.

Del denne siden med andre!

Logg inn